open-navfaktor-logo
search
Francuski napadač
Griezmann otkrio motive prelaska u Barcelonu
Veoma sam sretan i uzbuđen, jedva čekam da počnem raditi sa timom. Ovdje imam nove izazove, nove ciljeve, nadam se da ću ih ostvariti, rekao Griezmann
14.07.2019. u 10:51
get url
text

Antoine Griezmann veliko pojačanje Barcelone u ljetnom prelaznom roku u razgovoru za klupsku internet stranicu naglasio je da je na Camp Nou došao kako bi osvojio sve moguće trofeje, prenosi Anadolu Agency (AA).

Griezmann je danas posjetio fan shop Barcelone, pozirao sa dresom novog kluba i poslao poruku navijačima.

- Veoma sam sretan i uzbuđen, jedva čekam da počnem raditi sa timom. Ovdje imam nove izazove, nove ciljeve, nadam se da ću ih ostvariti. Cilj je osvojiti sve, uključujući Kup kralja, La Ligu i Ligu šampiona. Razgovarao sam sa sunarodnjacima Samuelom Umtitijem i Ousmaneom Dembeleom, želim se zabavljati zajedno s njima. Htio sam doći ovamo i moja me porodica podržala- kazao je između ostalog Griezmann.

Francuz će zvanično biti predstavljen u nedjelju, kada će i prvi put imati konferenciju za novinare kao igrač Blaugrane. Barcelona je Griezmanna dovela iz Atletico Madrida za 120 miliona eura. Potpisao je petogodišnji ugovor uz oslobađajuću klauzulu u iznosu 800 miliona eura.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.