open-navfaktor-logo
search
Oduševila vjenčanicom
Gwyneth Paltrow napokon objavila fotografije s vjenčanja
Jedna od najpoznatijih svjetskih glumica krajem septembra se udala za producenta Brada Falchuka
02.11.2018. u 22:53
get url
text
Gwyneth Paltrow


Vjenčanje se desilo u tajnosti u njenoj vili na njujorškom Long Islandu, a poznato je samo bilo još i to da su među slavnim gostima bili Robert Downey Jr, Jerry Seinfeld, Steven Spielberg i Benji Madden.

Gwyneth na stranici svog brenda Goop napokon odlučila da objavi fotose s vjenčanja i to njih 47, a jednu je objavila i na Instagramu.

- Zavirite u najbolji dan naših života - napisala je u opisu fotografije snimljene odmah nakon što su ona i Brad izrekli sudbonosno "da" te je napomenula i gdje se nalazi ostatak.

Napokon smo dobili i prvi pogled na njenu prekrasnu vjenčanicu, na koji smo čekali više od mjesec dana. Gwyneth je odabrala haljinu modne kuće Valentino, sašivenu od tila i čipke s gornjim dijelom u obliku korzeta. Lijepa mladenka je vjenčanicu upotpunila jednostavnim velom te je raspustila kosu. Mladoženja je također bio zgodan u tamnosivom odijelu te bijeloj košulji s crnom kravatom.

Inače, Gwyneth je ovo drugi brak. Od svog bivšeg supruga Chrisa Martina, inače frontmena benda Coldplay, razvela se 2014. godine, nakon 10 godina braka i dvoje zajedničke djece, a i Brad iza sebe ima jedan propali brak iz kojeg također ima dvoje djece. 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.