open-navfaktor-logo
search
Influenserka
Hanu razljutila korisnica Instagrama jer joj je tražila novac: Imate li stida i odgoja?
Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković na Instagramu je objavila poruku pratiteljice koja je moli da joj uplati 4.200 KM.
30.10.2020. u 15:03
get url
text

- Ćao Hana, kako ste? Oprostite što upadam ovako u poruke, ali bih imala pitanje. Biste li bili u mogućnosti pomoći mojoj sestri da zatvori salon? Da uplati doprinose što je ostala dužna i da zatvori salon, ona bi Vama vratila pare čim njoj federalni zavod refundira pare jer je preko njega prošle godine i otvorila salon i ovo čim bi njoj refundirali, ona bi Vama vratila.

Ako mi ne vjerujete, mogu vam poslati slike od salona, uplate ili nečega da se uvjerite, uglavnom nije muljaža nikakva, samo pitam jer ne znamo kako da nađemo te pare, a mora ga zatvoriti. U pitanju je iznos od 4.200 KM. Lijep pozdrav i oprostite još jednom što sam se javila ovako iz vedra neba, a i ne znamo se, a i na smetnji – napisala je.

Hanu je ova poruka razljutila pa je "oplela" na društvenoj mreži.

- Ok, stalno radim humanitarne akcije, dajem i kapom i šakom, ali ovo je prešlo svaku granicu. Je li realno da meni neko hladno traži ovoliki iznos? Šta je s glavama? Imate li vi stida i odgoja? Dno dna! - poručila je ljutito.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.