Podneseni izvještaji

Hapšenje u Bijeljini zbog krađe torbe s više od 300.000 KM

Objavljeno: 05.07.2019. u 12:37

Teška krađa je prijavljena 28. marta, kada je od radnice jedne privatne firme iz Brčko Distrikta, sa poslovnom jedinicom u Bijeljini, otrgnuta torba s ramena u kojoj se nalazilo više od 300.000 KM

FOTO: Ilustracija

Policija u Bijeljini podnijela je izvještaj protiv dvije osobe i još jednom za kojom se traga, zbog sumnje da su prije tri mjeseca od žene u tom gradu ukrali torbicu s više od 300.000 KM.

- Teška krađa je prijavljena 28. marta, kada je od radnice jedne privatne firme iz Brčko Distrikta, sa poslovnom jedinicom u Bijeljini, otrgnuta torba s ramena u kojoj se nalazilo više od 300.000 KM – navodi se u saopćenju Policijske uprave Bijeljina.

Operativnim radom na terenu identifikovane su dvije osumnjičene osobe.

Protiv M. T., koji se nalazi u bjekstvu, podnesen je izvještaj zbog te krađe, a D. B. i S. S. su predati u nadležnost tužilaštva.

Okružni sud u Bijeljini je osobama D. B. i S. S. odredio jednomjesečni pritvor zbog počinjenog krivičnog djela teška krađa.

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije