navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Proslava na plaži

Hari Mata Hari na svadbi sina Mile Đukanovića

Blažo Đukanović je sudbonosno DA izgovorio pred 40-ak zvanica, koji su na svadbu stizali specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže

Objavljeno: 21.09.2019. u 19:49
get url
text

Blažo Đukanović oženio se danas, a vjenčanju je, uključujući najuži krug rodbine, prisustvovalo oko 40 ljudi, saznaju Vijesti.

Svadbeno veselje povodom ženidbe sina predsjednika Crne Gore i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića održat će se na maloj Kraljičinoj plaži, uz više od 400 zvanica. Gosti polako pristižu na svadbu, a prevoze ih specijalnim električnim vozilima od glavnog puta do hotela i plaže.

{$galerijaFotografija}

Na veselje su došli i muzičar Hari Mata Hari, zatim ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović i Radmila Vojvodić.

Oko Kraljičine plaže i Miločera prisutno je više vozila i policijskih plovila koji patroliraju morem od Svetog Stefana do Budve.

Blažo Đukanović se godinama uspješno bavi biznisom u sektoru energetike i njegove dvije kompanije imaju milionske profite. Tridesetjednogodišnji Đukanović ušao je i u biznis izgradnje mini-hiroelektrana i na vodotocima na području kolašinske opštine započeo izgradnju dvije centrale. U tome je imao podršku strica - bankara Aca Đukanovića, ali i oca dok je obavljao funkciju premijera.

 

Blaž Đukanović, svadba 21.09.2019
1 od 3
left-arrowright-arrow