open-navfaktor-logo
search
Na Facebooku
Haris Zahiragić podijelio fotografije sa vjenčanja
Zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine Haris Zahiragić nakon što je obznanio da je 1. marta stupio u bračne vode sa dugogodišnjom djevojkom večeras je podijelio i fotografije sa vjenčanja.
22.03.2023. u 21:05
get url
text

VEZANI TEKST - Skromno, u krugu porodice: Oženio se Haris Zahiragić

- Nisam imao namjeru da objavljujem ovu informaciju na mrežama i u javnost, ali s obzirom na činjenicu da sam u emisiji imao direktno pitanje novinarke, objavio sam javno kako sam se oženio 1. marta. Nakon toga, veliki broj vas mi je tražio da objavim neku sliku, pa evo ih, jedna sa civilnog i jedna sa šerijatskog vjenčanja.

Ovim putem se zahvaljujem svima na čestitkama koje ste mi uputili posljednjih dana, uz izvinjenje ukoliko nisam stigao svima pojedinačno odgovoriti. Zamolio bih medije da se suzdrže od daljih pitanja, pisanja i tekstova na ovu temu, jer želim pokušati privatni život držati što je privatnije moguće. Hvala vam na razumijevanju. 

I da, Ramazan mubarek olsun uz dovu Gospodaru da nas uputi i učvrsti na istini, da nam podari snage, primi naša dobra, a oprosti naša loša djela - naveo je na Facebooku.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.