navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Roditelji Bosanske zvijeri

Hariz Nurkić za Faktor: Majka tjera Juku da se ženi

Otac Bosanske zvijeri ističe da je zvijezda Portland Trail Blazersa trebala doći na kraći odmor u BiH, ali da je sve prolongirano za kraj jula

Objavljeno: 05.07.2019. u 08:43
get url
text

Ljubitelji košarke u našoj zemlji sa posebnom pažnjom prate oporavak reprezentativca Bosne i Hercegovine i igrača Portland Trail Blazersa Jusufa Nurkića. Informacije o trenutnom zdravstvenom stanju NBA zvijezde dao nam je njegov otac Hariz Nurkić.

- Juka se dobro osjeća i počeo je trenirati u teretani u kući koju je nedavno kupio. Hvala Bogu, oporavak ide svojim tokom. Svi se nadamo da će tako biti i narednih mjeseci i da će se vratiti na parket još bolji i snažniji. Prisutna je mala nervoza kod sina jer se radi o teškoj povredi. Nije to neka mala posjekotina, pa da se flaster nalijepi – kaže za Faktor Hariz Nurkić.

Otac Bosanske zvijeri ističe da je zvijezda Portland Trail Blazersa trebala doći na kraći odmor u BiH, ali da je sve prolongirano za kraj jula.

- Doktori mu nisu dali da ide na ovaj dalek put. Mora da sluša sve što mu se kaže, da ne bi bilo nekih dodatnih problema – nastavlja Hariz.

Jusuf je već nekoliko godina u vezi sa Eminom Durić. Upoznali su se u Tuzli, a on joj je nedavno na Instagramu na lijep način čestitao rođendan.

- Majka Rusmina tjera Juku da se ženi. To ga je pitala nekoliko puta u posljednje vrijeme. Sada je to moderan život. Ni meni nije po volji što se nisu vjenčali, ali sad omladina odlučuje kako će živjeti. Oni sada drugačije gledaju na brak i neka rade kako misle da treba – kaže na kraju razgovora Hariz Nurkić.

{$galerijaFotografija}

IMG-af23d2447bc764aaba23147bdc7d6770-V.jpg
1 od 284
left-arrowright-arrow