open-navfaktor-logo
search
Veznjak Bešiktaša
Hasić: U mom selu većina djece navija za Sarajevo, ja sam uvijek bio drugačiji
Mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine Ajdina Hasića koronavirus je spriječio da upiše prve minute u dresu našeg "A" tima.
04.01.2021. u 20:36
get url
text

Veznjak Bešikataša je za vikend postigao prvjenac u dresu turskog velikana. Fudbaler i Banovića oko kojeg se diglo mnogo prašine kada je napuštao zagrebački Dinamo pogotkom u šestoj minuti sudijske nadoknade ovjerio je pobjedu svog tima u gostima kod Kayserispora.

- Osjećaj je neopisiv. Nije moj prvi seniorski gol, dao sam dva za Umraniyespor u drugoj ligi prošle sezone, gdje sam bio na posudbi. Ali prvi za Bešiktaš. Fantastično. Sinoć dok sam davao izjavu pred TV kamerama sav sam se tresao od uzbuđenja. Bio sam ispunjen, sretan - kazao je Hasić u izjavi za SCsport.ba.

Veznjak koji je velika perspektiva naše fudbala otkrio je kako se za fudbal počeo zanima zbog Ronaldinha, ali je i objasnio jedan od razloga zbog kojih navija za Željezničar.

- U mom selu, pored Banovića, većina druge djece navijala su za Sarajevo. Ja sam nekako uvijek bio drugačiji. Ali to je samo jedan od razloga zbog kojih navijam za Želju - kaza je Hasić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.