open-navfaktor-logo
search
Napadač Stokea
Hat-trick Berahina: U samo dva mjeseca tri žene mu rodile djecu
Kako navodi The Sun Berahinu su navodno tri različite žene rodile dijete, a u periodu od šest sedmica Berahino je dobio tri prinove
24.09.2018. u 11:17
get url
text
Saido Berahino

Saido Berahino, napadač Stoke Cityja, je dugi golgeterski post prekinuo nakon 913 dana. Ipak, van teren fudbaler je bio mnogo uspješniji.

Naime, kako navodi The Sun Berahinu su navodno tri različite žene rodile dijete. U periodu od šest sedmica Berahino je dobio tri prinove.

Njegova bivša zaručnica, Stephania Christoforou (27), rodila je dječaka Costu 30. maja.

Potom mu je bivša djevojka, Chelsea Lovelace, rodila djevojčicu Aniyju Marie 17. jula. Kod oboje novorođenčadi Berahino je na rodnom listu upisan kao otac.

 

Aniya Marie

Objavu dijeli Chelsea Lovelace (@chels_lovelace)

Da bi stvar bila još zanimljivija, žena, čija ime se ne navodi iz pravnih razloga, tvrdi da je igrač Stokea otac njenog djeteta, koje je rođeno 15. jula. Žena traži preko suda da Berahino bude na rodnom listu i njenog djeteta.

Berahino i Christoforou su se zaručili prošle godine u junu, ali to je kratko potrajalo, nakon što je on pokušao "prošvercovati" spomenutu Chelsea u njihov dom.

Ranije te godine, još jedna neimenovana 39-godišnjakinja, pritom i majka troje djece, ispričala je The Sunu, kako je putovala 160 kilometara kako bi provela večer s napadačem Stokea.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.