U tajnosti

Heidi Klum se udala za 17 godina mlađeg gitaristu Toma Kaulitza

Objavljeno: 03.07.2019. u 19:37

Kako su kazali njihovi prijatelji Tom je nacrtao prsten iz snova i onda je potražio pravo kamenje za taj prsten.

Foto: Instagram

Jedna od najpoznatijih manekenki i top modela četrdesetšestogodišnja Heidi Klum u tajnosti se udala za svog 17 godina mlađeg momka, gitaristu njemačke grupe Tokio Hotel Toma Kaulitza.

Poznati par vjenčanje je organizirao za uži krug ljudi a sve detalje vezane za ovaj događaj sakrili su od javnosti. Vjenčanje je održano 22. februara u Los Angelesu, piše magazin Bunte

Oni su za vrijeme božićnih praznika objavili zaruke, a manekenka se pohvalila dijamantnim prstenom. Kako su kazali njihovi prijatelji Tom je nacrtao prsten iz snova i onda je potražio pravo kamenje za taj prsten.

- Tom je znao da je Heidina najdraža boja zelena te je potražio najljepši zeleni kamen, aleksandrit, a potom je našao i dva manja dijamanta kako bi ga dodatno obogatio – kazali su izvori bliski slavnom paru.

Aleksandritski kamen je poseban jer mijenja boju, na prirodnom suncu je zelene boje, dok je pod umjetnim svjetlom crven.

Iako su mnogi smatrali kako će ih razlika u godinama rastaviti, ovaj par pobijedio je predrasude. 

Do 2002. godine slavni top model bila je u braku sa glumcem Ricom Pipinom, a do 2014. sa britanskim muzičarem Sealom s kojim ima troje djece, trinaestogodišnjeg sina Henryja, dvanaestogodišnjeg Johana i devetogodišnju kćerku Lou.

Izvor:   Faktor/Bunte

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije