Hitno trebate keš? Partner mikrokreditna fondacija ima rješenje

Objavljeno: 30.12.16 u 09:25

Partner mikrokreditna fondacija od novembra 2016. provodi promotivnu akciju odobravanja mikrokredita za samo 24 sata.

Partner: Rješenje za brzi keš
Partner: Rješenje za brzi keš

-Kod klijenata se često javlja potreba za dodatnim keš sredstvima do kojih mogu doći na brz i jednostavan način, bez gužve i čekanja. Prateći njihove potrebe, kreirali smo kreditne proizvode koje naši klijenti, mogu dobiti u roku od 24 sata, pa čak i u roku od četiri sata i to u samo tri koraka. Dovoljno je da, ukoliko ste zainteresirani za mikrokredit, kontaktirate kreditnog službenika i obezbijedite CIPS potvrdu o prebivalištu te ukoliko ste zaposleni dostavite platnu listu ili ček od penzije sa izvodima iz banke za zadnja tri mjeseca. Ukoliko niste zaposleni, imamo rješenje za vas. Od momenta dostavljanja dokumentacije, zahtjev se odobrava isti dan - istakla je Selma Jahić, direktorica sektora kreditnih plasmana Partner MKF.

Osim veoma brze realizacije zahtjeva, karakteristike Partnerovih mikrokredita su i veoma jednostavna procedura odobravanja, te minimalna potrebna dokumentacija za realizaciju. Partnerovo stručno i ljubazno osoblje raspoređeno na 60 ureda širom BiH vodi stalnu brigu o klijentima savjetujući ih u svim procesima uzimanja mikrokredita, od zaduživanja do otplate mikrokredita.

-Za početak je dovoljno da naši potencijalni klijenti imaju dobru poslovnu ideju ili želju da unaprijede već postojeći biznis, ili da poboljšaju uslove stanovanja i kvalitet života, a mi ćemo, zajedno sa njima, pronaći najbolje rješenje - istakla je Jahić.

Partner mikrokreditna fondacija usluge mikrokreditiranja u BiH pruža već 20 godina. U svojoj ponudi, Partner ima različite vrste mikrokredita za poslovne aktivnosti, poboljšanje uslova stanovanja i kvalitete života, kao i poseban mikrokredit za finansiranje nabavke solarnih kolektora i kotlova na pelet.

Misija Partnera je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih kredita u BiH. Plasiranjem kredita Partner mikrokreditna fondacija ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta.

Više o Partner mikrokreditnoj fondaciji možete saznati na www.partner.ba