Izvještaj iz Italije

Hladni rat na relaciji Roma - Inter i dalje traje, Edin Džeko na čekanju

Objavljeno: 09.07.2019. u 08:58

Čelnici dva kluba boravili su u sjedištu Lege u Milanu, ali nije bilo ni pokušaja da se sastanu

Džeko je i dalje igrač Rome

FOTO: twitter

Hladni rat između Rome i Inter i dalje traje, a to najviše pogađa Edina Džeku, fudbalskog A reprezentativca BiH, koji je i dalje na čekanju, iako je već neko vrijeme "zaručen" sa Plavo-crnim.

Dijamant se nada da će ovog ljeta preseliti u Milano, gdje je trabao zadužiti dres Nerazzurra, ali od toga, za sada, nema ništa.

Očekivani i najavljeni sastanak između Interovog glavnog izvršnog direktora Beppe Marotte i Guida Fienge, izvršnog direktora Rome, jučer nije održan.

- Čelnici dva kluba boravili su u sjedištu Lege u Milanu, ali nije bilo ni pokušaja da se sastanu. Ukratko, ignorisali su jedni druge, tako da je eventualni dogovor o Džekinom transferu sve neizvjesniji. Roma i dalje insistira na obeštećenju od 20 miliona eura, a Inter nudi skoro duplo manje (između 10 i 12 miliona eura) - piše La Gazzetta dello Sport.

U međuvremenu, Džeko je jučer obavio ljekarske preglede u Rimu, a danas će početi pripreme s Vučicom.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije