open-navfaktor-logo
search
Prevezen na psihijatriju
Horor nadomak Beograda: Sin jeo meso sa tijela mrtvog oca?!
U stanu zgrade u Glogonjskom Ritu, naselju nadomak Beograda, pronađeno je tijelo starijeg muškarca u poodmaklom stanju raspadanja, a sumnja se da je očevu smrt više od sedam dana krio njegov sin koji se, navodno, hranio mesom sa njegovog tijela.
04.10.2020. u 10:30
get url
text

Jezivi slučaj šokirao je Beograđane, a tijelo preminulog muškarca poslato je na obdukciju i za sada nema informacije da li je muškarac ubijen ili je preminuo prirodnom smrću, piše Blic.

Horor je otkriven kada su stanari zgrade pozvali policiju žaleći se na nesnosan smrad koji se širio iz stana porodice Milošević. Primijetili su da u stanu sedam dana ne gori svjetlo i da su prozori otvoreni i kad je hladno i pada kiša. Policija je došla 20 minuta nakon prijave, obili su vrata stana i šokirali se prizorom koji su zatekli.

Sin preminulog muškarca ima 39 godina i mentalno je obolio, ali je, kada ga je policija pronašla u jednoj sobi u stanu, sa njima pričao normalno. No, nakon ispitivanja odvezli su ga u psihijatrijsku ustanovu.

Komšije kažu da su otac i sin živjeli jako teško, ali niko im nije pružio pomoć. Stan u kojem su živjeli je pun smeća i zapušten.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.