open-navfaktor-logo
search
Zodijak
Horoskopski znakovi koji najbolje pamte: Provjerite kome se nije dobro zamjeriti
Pripadnici nekih zodijačkih znakova imaju toliko dobro pamćenje da su im adresari, dnevnici i podsjetnici bilo koje vrste jedva potrebni
27.10.2019. u 21:26
get url
text

Pripadnici nekih zodijačkih znakova imaju toliko dobro pamćenje da su im adresari, dnevnici i podsjetnici bilo koje vrste jedva potrebni. Dok se jedni sjećaju prošlih događaja do najsitnijih detalja, drugi nikad neće zaboraviti nanesenu nepravdu ili uslugu. 

Škorpija
U pogledu pamćenja malo se tko može mjeriti s njima. U stanju su se bez teškoća prisjetiti događaja otprije nekoliko desetljeća. Ne boje se suočiti sa starim ranama i ne potiskuju negativna iskustvaiz sjećanja. I nakon mnogo godina Škorpion će bez krzmanja podsjetiti prijatelja iz djetinjstva da mu je potrgao igračku ili ga tužakao roditeljima. Nije im se pametno zamjeriti, a kamoli ih povrijediti.

Jarac
Od djetinjstva su skloni igrama koje bruse memoriju, kao što su igre pamćenja, slagalice i kvizovi. Prisjećanje na jedan događaj često im izaziva asocijacije na niz drugih pa su u stanju ispričati cijeli roman s puno pojedinosti. Ne zaboravljaju ni najmanju uslugu ni najblažu uvredu i dobro pamte tko je bio uz njih, a tko protiv njih u važnim trenucima.

Bik
Pamte trenutke u kojima im je netko učinio nešto nažao, ali još više lijepa iskustva - zagrljaje, ljetovanja, gozbe. Imaju razvijeno vizuelno opažanje pa će slikovito opisati rane anegdote iz života - prvi izlet na selo, omiljenu slikovnicu, trenutak u kojem ih je netko krivo pogledao. Njihova svjedočanstva o prošlim zbivanjima redovno su vrlo živopisna i pomalo dramatična.

Djevica
Pripadnici ovog dobro organiziranog, kritičnog i marljivog znaka svakog se događaja iz života detaljno sjećaju. Bez obzira na to koliko je vremena prošlo od neke epizode, točno će opisati gdje je što stajalo u prostoriji, tko je što rekao i kako je bio obučen. Um im funkcionira poput računarske baze podataka u kojoj s lakoćom nalaze traženi dokument.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.