open-navfaktor-logo
search
Potvrdila policija
Hrvatska: Četverostruki ubica pronađen mrtav pored automobila
Osoba za koju se sumnja da je počinitelj četverostrukog ubistva, koja su se dogodila u poslijepodnevnim satima na području Šibenika i Vodica u Hrvatskoj, pronađen je mrtav.
30.01.2021. u 19:37
get url
text

VEZANI TEKST - Otkriveni motivi za nezapamćeni pokolj u Hrvatskoj: Policija traži ubicu, imaju važno obavještenje za građane

Kako javlja HRT, ubica je pronađen mrtav pored automobila koji je koristio i za kojeg su tražili pomoć građana, rekao je Šime Pavić, glasnogovornik PU Šibensko-kninske.

Pavić je rekao da je osumnjičeni pronađen nedaleko od automobila za kojim je tokom dana tragala policija i da je postojao određeni poslovni odnos između osumnjičenog i ubijenih, ali da će istraga utvrditi o kakvom se odnosu radilo i da li je to uzrok krivičnog djela.

Komentarišući uznemirenost građana zbog današnjih rafalnih pucnjeva Pavić je rekao da je policija odmah po dojavi preuzela kontrolu, postavila punktove na ulazima i izlazima iz Šibenika, te poručio da građani mogu biti mirni.

Iz PU šibensko-kninske danas je saopšteno da su u 12.56 sati dobili dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored ceste pronađen mrtav muškarac. U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći zaprimila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žena, u jednom objektu na Južnoj magistrali.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.