open-navfaktor-logo
search
Veliki interes
Hrvatska na rasprodanom Maksimiru dočekuje Španiju
Nakon što je "planulo" i 400 ulaznica za istočnu tribinu Maksimira, HNS je plasirao informaciju kako je maksimirski stadion rasprodan za susret Lige nacija protiv Španije
14.11.2018. u 11:17
get url
text
Ivan Rakitić

Fudbalska reprezentacija Hrvatske sutra od 20.45 sati na Maksimiru dočekuje selekciju Španije, koja će tri dana kasnije, u prijateljskom susretu u Las Palmasu, ugostiti Zmajeve.

Jučer je prodato 3.200 karti za tribinu Zapad, koje su naknadno puštene u prodaju, a nakon što je "planulo" i 400 ulaznica za istočnu tribinu Maksimira, HNS je plasirao informaciju kako je maksimirski stadion rasprodan za susret Lige nacija protiv Španije.

Viceprvaci svije u grupi 4 A Lige novoformiranog UEFA-inog takmičenja poslije dvije utakmice imaju samo jedan bod, i to iz domaćeg remija sa Engleskom (0:0), dok su u prvom kolu doživjeli težak poraz na gostovanju kod Crvene fure rezultatom 6:0.

Izabranici Zlatka Dalića još čekaju na prvi pogodak u Ligi nacija, a Španci u ovaj duel ulaze kao favorit. Kladionica MOZZART tako kvota na pobjedu gostiju na Maksiru iznosi 2.10. Koeficijent na trijumf Vatrenih je 3.60, dok na remi iznosi 3.35.

S obzirom da će oba tima vjerovatno igrati otvoreno, primamljiva je opcija "Oba tima daju gol", a MOZZART je ponudio kvotu 1.87. Pogledajte i sve ostale kladioničarske opcije iz MOZZARTOVE ponude na susret Hrvatske i Španije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.