open-navfaktor-logo
search
Prihod ide za liječenje
Humanitarni koncert velikana narodne muzike 17. jula u Kaknju
Nastupit će Halid Bešlić, Hanka Paldum, Enes Begović, Duško Kuliš, Amar Jašarspahić Gile, Denial Ahmetović, Haris Kulović, Ibro Bublin, Nihada Kapetanović
09.07.2019. u 09:12
get url
text

Humanitarni koncert velikana narodne muzike čiji prihod će biti usmjeren za liječenje sina kakanjskog i bh. muzičara Ezhera Helje bit će održan 17. jula na stadionu FK "Rudar" Kakanj. Momak ima 28 godina, bubrezi su otkazali i potrebna je hitna transplantacija.

Iz Općine Kakanj pozivaju plemenite i humane ljude u Kaknju i drugim općinama i gradovima, javna i privatna preduzeća, privrednike, sindikate da kupe kartu za koncert po cijeni od 10 KM.

Karte za koncert mogu se kupiti u Kaknju na prodajnim mjestima kod pošte, kod sahat-kule, na biletarnici Javne ustanove Kulturno-sportski centar Kakanj, kao i na ulazu na stadion pred ulazak na koncert.

Na koncertu velikana narodne muzike koji će biti održan 17. jula s početkom u 20.00 sati nastupit će Halid Bešlić, Hanka Paldum, Enes Begović, Duško Kuliš, Amar Jašarspahić Gile, Denial Ahmetović, Haris Kulović, Ibro Bublin, Nihada Kapetanović.

Organizator koncerta je profesor Ezher Helja, saopćeno je iz Općine Kakanj.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.