open-navfaktor-logo
search
Bez dlake na jeziku
Husref Musemić izgubio živce, na pres-konferenciji citirao Zinedinea
Jedno od novinarski pitanja čini se da je posebno pogodilo šefa stručnog štaba Husrefa Musemića
25.09.2019. u 20:35
get url
text

Na zvaničnoj pres-konferenciji nakon utakmice 10. kola PLBiH u kojoj je Sarajevo s 1:0 savladalo Borac, bilo je dosta burno.

Jedno od novinarski pitanja čini se da je posebno pogodilo šefa stručnog štaba Husrefa Musemića, zbog čega je iskusni strateg izgubio živce i govorio bez dlake na jeziku.

- Znajući koliko problema imamo od samog početka priprema, koliko nam igrača nedostaje, stalno se postavlja jedno te isto pitanje. Ne mogu da shvatim da ne razumijete da Sarajevo ne može da igra na onom nivou jer nema tih igrača, a i ovi koji su tu su povrijeđeni, tako da to morate shvatiti - kazao je Musemić i dodao:

- Ja sam svjestan da Sarajevo ne igra ni približno kao što je igralo i za to ne treba biti ni pametan ni stručan, da bi se to primijetilo. Ali mi imamo jako puno problema. Nama je Gavrić, igrač koji je u najboljoj formi, trenutno povrijeđen. I šta sad, kriv je trener što Gavrić ne može da igra. Kao što je rekao Zidane nedavno, jednu pobijedimo, okej, jednu izgubimo, odmah treba smijeniti. Smijenite me, radite šta hoćete, šta hoćete.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.