open-navfaktor-logo
search
Ljepotica iz Australije
I službeno ponijela titulu: Margot Robbie je najzaposlenija glumica u Hollywoodu
Sa 19 filmskih angažmana u pet godina, Margot Robbie službeno je ponijela titulu najzaposlenije glumice u Hollywoodu. Ova ljepotica iz Australije time je iza sebe ostavila brojne iskusnije kolegice, poput Nicole Kidman i Natalie Portman.
04.06.2020. u 21:16
get url
text
get url
text

U svijet Hollywooda “probila” se ulogom zgodne Naomi u filmu “Vuk s Wall Streeta” uz Leonarda Di Caprija, ali se Margot glumom bavila i puno prija toga.

Profesionalno je u svijet glume ušetala kada je glumila u dva filma “I.C.U.” i “Vigilante”, a oba je režirao Aaron Aash. Tada još nije imala agenta, ali je zadivila reditelja, pa je dobila ulogu.

Njen proboj u Hollywoodu bio je ekspresan i impresivan. U svega pet posljednjih godina snimila je nevjerovatnih 19 filmskih projekata u kojima je do izražaja došao njen talent i profesionalnost.

Time je službeno osigurala titulu najzaposlenije glumice u Hollywoodu.

Prema analizi PartyCasina, 29-godišnjakinja je odglumila u čak 15 projekata, dok su joj dvije uloge pripale kao kraće sporedne, a na jednom filmu radila je i kao producentica. Tu je i uloga u jednom kratkometražnom filmu.

Kada se sve to zbroji, Robbie je žena s najviše ponuđenih uloga u Hollywoodu u proteklih pet godina. Time je iza sebe ostavila puno iskusnije i starije kolegice, poput Nicole Kidman i Natalie Portman koje su zauzele drugo, odnosno treće mjesto na ovoj listi.

Neke od njenih značajnijih posljednjih uloga su one u filmovima “Bilo jednom u Hollywoodu”, “Bombshell”, “Marija Kraljica Škotske” i “Ja, Tonya”.

Iako je na prvom mjestu ženske zvjezdane postave u Hollywoodu, Robbie još uvijek nije dostigla pet muških kolega koji značajno vode sa svojim odrađenim angažmanima. To su Nicholas Cage, Samuel L. Jackson, Brad Pitt i Will Farrell.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.