open-navfaktor-logo
search
Bundesliga
I to je moguće: Kovač priznao da je Bayern sutra autsajder
Milioneri su lideri na tabeli sa četiri boda viška u odnosu na Bavarce
09.11.2018. u 15:22
get url
text

Trener Bayerna Niko Kovač kazao je kako njegov tim nije favorit u derbiju 11. kola Bundeslige protiv Borussije Dortmund.

Milioneri su lideri na tabeli sa četiri boda viška u odnosu na Bavarce i sutra na domećem terenu imaju priliku povećati prednost.

- Jasno je da je Dortmund favorit. Riječ je o ekipi koja je lider na tabeli, ima četiri boda više od nas i mi smo ti koji jure. U slučaju poraza zaostajali bismo sedam poena, a ako pobijedimo bit će jedan - rekao je Kovač.

Ipak, kladionice u Dortmundu vide Bavarce kao favorita. MOZZART na pobjedu aktuelnog njemačkog prvaka nudi koeficijent 2,15. Na trijumf Borussije 3,35, a na remi 3,45.

MOZZART je ponudio još niz opklada za ovaj duel, a vrijedi izdvojiti da će oba tima postići gol (gg) sa kvotom 1,57, kao i da ćemo na susretu vidjeti četiri i više golova (4+) sa kvotom 2,40. Kompletnu ponudu pogledajte OVDJE.

- Dortmund je snažan tim. Slabosti gotovo da i nemaju. Morat ćemo da ih tražimo sa lupom. Veliki je ulog. Mnogi pričaju o pritisku, ali ga ja ne osjećam. Uzbuđenje i adrenalnin da, ali ne strah - smatra Kovač.

Duel je zakazan za 18.30 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.