open-navfaktor-logo
search
Mostar
I u BH bloku zadovoljni dosadašnjim rezultatima
Informacije koje imamo pokazuju da će BH blok Mostar (SDP BiH - Naša stranka), zajedno s Prvom mostarskom partijom, od pet mandata koje idu s našeg gradskog područja možda imati tri, izjavila je večeras nositeljica liste BH bloka za gradsko područje Stari grad Irma Baralija.  
20.12.2020. u 22:43
get url
text

- Povijesni izbori, a kako stvari trenutno stoje možda i povijesni rezultati BH bloka, pogotovo kada govorimo o području Stari grad. Naravno, nećemo još proglašavati pobjedu, ali smo jako sretni - istaknula je Baralija.

Nositelj liste BH bloka i predsjednik GO SDP-a Mostar Arman Zalihić kazao je kako su brojevi koji pristižu u stožer BH bloka ohrabrujući.

- Na malom uzorku imamo brojeve koji ohrabruju i jako smo zadovoljni dosadašnjim rezultatima. U Starom gradu smo već pobijedili na nekoliko biračkih mjesta, u Centralnoj zoni, Donjoj mahali i Brankovcu, a kada je riječ o gradskim područjima Jugozapad i Zapad tu smo druga politička opcija iza HDZ-a BiH, i po ovim projekcijama sigurno ćemo uzeti vijećnike na tim gradskim područjima - istaknuo je Zalihić.

BH blok se na koncu konferencije za medije, održanoj u 21 sat, zahvalio svim građanima Mostara koji su izašli na izbore i iskoristili svoje građansko pravo nakon 12 godina.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.