Francuskinja Isabelle Adjani poznata je po svojim fantastičnim glumačkim uspesima, proglašena je više puta jednom od najljepših glumica na svijetu, a njeno lijepo lice krasilo je mnoge naslovnice i editorijale magazina. 

Godine 1990. Adjanijeva se našlli na listi 50 najljepših žena svijeta, a kada je magazin "Los Anđeles Tajms" pravio listu najlepših žena u filmskim ostvarenjima svih vremena, prvo mesto zauzela je baš ona.

Isabelle poseduje neobičnu ljepotu, a u pitanju je kombinacija različitih gena; otac joj je porijeklom iz Francuske, a majka iz Njemačke. 

Glumica je poznata i po svom specifičnom stilu oblačenja - obožava da nosi haljine, marame i naočari sa ogromnim staklima.

Iako ima 63 godine, ova Parižanka i dalje oduševljava izgledom, a mnoge dame jedva čekaju da je vide na crvenom tepihu kako bi naučile još jednu stilsku lekciju od nje. 

I dok su je mnogi optužili za uljepšavanje uz pomoć estetske hirurgije, Isabelle  tvrdi da je svoje lice osvežila samo uz pomoć hijaluronske kiseline, koja se sama po sebi nalazi u sastavu kože. 

- Koristim hijaluron, naravno uvijek u malim dozama, kako bih popunila bore i fine linije - istakla je ova prelijepa žena. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@bendecoin #photography #versionfemina #lemondeestatoi #lorealparis @lorealmakeup @giambattistavalliparis

A post shared by Isabelle Adjani (@isabelleadjaniofficiel) on