open-navfaktor-logo
search
Pjevačica
Iako se nije zvanično razvela od Kojića, Severinu povezuju s vinarom iz Hrvatske
Pjevačica Severina Kojić (48), navodno je od ljeta u ljubavnoj vezi, piše srpski Stars, prenose 24. sata.hr.
24.11.2020. u 22:23
get url
text

Splićanku povezuje s deset godina mlađim vlasnikom vinarije, Tomislavom Voštinićem (38) iz Graberja Ivanićkog kraj Ivanić Grada. Kako doznajemo od dobro upućenog izvora, Voštinić se nedavno razveo od Dunje Miklaužić, kćeri poznatog moslavačkog vinara, Marka Miklaužića.

Krajem ljeta Severina je svoje društvo odvela u njegovu modernu vinariju pola sata vožnje od Zagreba, o čemu svjedoči fotografija na njenoj društvenoj mreži, koju je objavila 19. septembra.

Severina je tad, na brdu iznad Ivanić Grada, pozirala u crvenoj dekoltiranoj haljini okružena svojim najbližim prijateljima, novim/starim menadžerom Tomislavom Petrovićem, PR-om Davorom Grginom, dr. Natašom Desnicom s kojom se intenzivno družila ovo ljeto na moru, PR-kom Vedranom Vasić i nećakinjom Mijom Popović koja i živi s njom na zagrebačkom Kozjaku.

Severina i ekipa nazdravljali su s čašama vina, iako mladog vinara nema na fotografiji. Kad je Seve prije tri mjeseca objavila tu fotografiju mnogima je u prvi plan upao tek Tomislav Petrović jer to je bila prva zajednička fotka nakon što su se pomirili otkako Igora Kojića (33) nema u njenom životu.

Nije je posjetio više od šest mjeseci, kazale su komšije na zagrebačkom Kozjaku. Supružnici se i dalje prate na društvenoj mreži, a posljednji put javno su komunicirali za Igorov rođendan prije četiri mjeseca kad mu je Severina zaželjela sve najbolje.

Severinin tim se pravdao s obzirom da je još formalno u braku s Kojićem.

- Htjeli bismo vas informirati kako se radi o osobi iz šireg kruga Severininih prijatelja, u čijoj je vinariji održan event na kojem je, između ostalih, prisustvovala i Severina s društvom. Ovim putem odbacujemo svaku insinuaciju o bilo kakvoj drugačijoj vrsti odnosa - javili su, piše Večernji.hr.

 

 

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.