Legendarni Šveđanin

Ibra još nije odlučio o nastavku karijere: Ne zatvaram nikome vrata

Objavljeno: 22.09.2018. u 13:59

Ibrahimović je svoju bogatu karijeru počeo u Švedskoj, a nakon Malmoa igrao je za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy

Ibrahimović je ove sezone u 22 nastupa postigao 17 golova u MLS-u

FOTO: EPA

Legendarni švedski napadač Zlatan Ibrahimović priznao je da je dobio zanimljivu ponudu kluba u kojem je počeo svoju karijeru, ekipe Malmoa.

- Dobio sam ponudu, oni žele da se vratim i da završim svoju karijeru u ekipi Malmoa. Ne zatvaram nikome vrata, to je trofej koji mi nedostaje u karijeri - rekao je Ibrahimović, koji je trenutno fudbaler LA Galaxyja.

Fudbaler koji ima bosanskohercegovačke korijene ovoga ljeta stigao je u MLS ligu gdje je za ekipu iz LOs Angeelsa upisao 22 nastupa i postigao postigao 17 pogodaka.

Ibrahimović je svoju bogatu karijeru počeo u Švedskoj, a nakon Malmoa igrao je za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, Paris Saint-Germain, Manchester United i LA Galaxy.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije