U svom stilu

Ibrahimović: Ne možeš me slomiti, samo Zlatan može povrijediti Zlatana

Objavljeno: 22.11.2018. u 12:43

Karijera nesuđenog bh. reprezentativca imala je i teške trenutke

FOTO: EPA

Legendarni Šveđanin Zlatan Ibrahimović u klupskoj karijeri je zabio više od 440 golova, a tvrdi da je tajna njegovog uspjeha u tome što dolazi s "druge planete"!?

- Došao sam sa svoje planete, s nečim što niko dosad nije vidi. Ja sam čovjek iz područja za koji drugi misle da je geto. Gledali su me drugačije, nisu me prihvatali, ali ja sam imao nešto posebno i to sam slijedio - poručio je 37-godišnji napadač koji bi se nakon avanture u SAD-u mogao vratiti u Evropu i ponovo obući dres Milana.

Karijera nesuđenog bh. reprezentativca imala je i teške trenutke. Posebno se ističe povreda koljena dok je igrao za United 2017. godine.

- Kad se to dogodilo nisam shvatao kroz šta prolazim, nikad prije nisam imao ozbiljnu povredu. Ja sam kao Superman - ne možeš me slomiti, niko me povređuje. Samo Zlatan može povrijediti Zlatana - u svom je stilu objasnio Ibrahimović.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije