navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Nova godina

Ilma Karahmet za Faktor: Pjevati zajedno sa Željkom Joksimovićem je ispunjenje sna

Vjerujem da ćemo svi pjevati zajedno i da će svi sretni otići kući,  kaže pjevačica

Objavljeno: 18.12.2019. u 22:03
get url
text

Ilma Karahmet, talentovana pjevačica koja je postala poznata u cijelom regionu nakon učešća u muzičkom showu X Factor, nastupit će prije Željka Joksimovića na dočeku Nove godine u Sarajevu na Trgu BiH.

- Ovo je za mene najbolji mogući ulazak u 2020. godinu. Jako sam sretna. Ovo će biti moj prvi koncert u Sarajevu. Pjevati zajedno sa Željkom Joksimovićem je ispunjenje sna. Poznajemo se još od X Factora i nikada neću zaboraviti kada mi je poljubio ruku. Nadam se da ću opravdati očekivanje hiljada Sarajlija, ali i turista iz cijelog regiona koji dolaze na novogodišnji spektakl u glavni grad BiH. Moj koncert će trajati dva sata, a na bini će me pratiti petočlani bend. Vjerujem da ćemo svi pjevati zajedno i da će svi sretni otići kući – kaže za Faktor Ilma Karahmet.

Podsjetimo, Ilma je oduševila region još na audiciji prve sezone X Factora i to izvedbom pjesme "Ima jedan svijet" Zorice Kondže, a kasnije i pobjedom u showu RTL Zvijezde 2018. godine. Do sada je publiku obradovala svojim pjesmama "Podižem glas" i "Ništa tvoje".