open-navfaktor-logo
search
Debituje 2020.
"Iranski Hulk" ugovorio prvu profesionalnu borbu
Gharibi je jučer naveo kako je izvjesni "Romario" odustao od borbe, u strahu da će ga prebiti
18.11.2019. u 09:19
get url
text

Iranski body builder Sajjad Gharabi nedavno je objavio kako ozbiljno trenira borilačke vještine i da bi se uskoro mogao okušati u MMA-u.

Ipak, jedna promocija bila je po pitanju njegovog angažmana brža i vjerovatno konkretnija, a Perzijski Herkules je stavio potpis na ugovor s BKFC promocijom.

Trenutno najveća promocija boksa bez rukavica, vlasnika Davida Feldmana, tu je informaciju otkrila tokom njihove devete priredbe održane proteklog vikenda.

Što se tiče "Iranskog Hulka", on je prije nešto više od pola godine na Instagramu objavio kako je ugovorio svoju prvu borbu, ali je samo napisao kako će se boriti 2020. godine te da je prihvatio izazov borca iz Brazila.

Ipak, Gharibi je jučer naveo kako je izvjesni "Romario" odustao od borbe, u strahu da će ga prebiti. Pretpostavlja se kako je u pitanju bila MMA borba, budući da je Gharabi postavio fotografiju u UFC rukavicama te je spominjao gaženje glave.

- Ovaj borac će debitovati početkom 2020. godine. Napravit ćemo show imena "USA vs. Iran: Treći svjetski rat". Mogu reći kako je on najveće ime koje smo do sada potpisali - kazao je rekao je Feldman.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.