open-navfaktor-logo
search
Bivši Zmaj
Ironični Salihamidžić: Bili smo top, a sada me pustite da idem kući
Iako je sam stao pred novinare, čini se da sportski direktor njemačkog prvaka baš i nije dobrog raspoloženja
30.10.2019. u 11:07
get url
text

Fudbaleri Bayerna u utorak navečer golovima Gnabryja u 83. i Mullera u 88. minuti utakmice protiv Bochuma izbjegli su eliminaciju u šesnaestini finala DFB Pokala.

U jednoj lošoj fudbalskoj predstavi, Bavarci su ipak na kraju slavili s 2:1, a sportski direktor kluba iz Münchena Hasan Salihamidžić poslije meča ironičnim tonom je govorio od dešavanjima na terenu.

- Bila je ovo top večer, top, top. Igrali smo jako dobro, zaista smo dobro odigrali - ironičan je bio nakon susreta bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, a danas sportski direktor Bavaraca, no ubrzo se uozbiljio.

- Izvinite, izgleda da večras (sinoć op.a) ne može bez ironije. Večes skoro da se ništa ne može ni analizirati, pa to nećemo ni činiti. Moramo ovo što prije ostaviti iza nas, sretan sam što krećemo ka München.

Ipak, na kraju je Braco kazao nekoliko riječi o samoj utakmici.

- U posljednjih deset minuta bili smo dobri. Napravili smo dobar pritisak i postigli dva gola. S tim smo riješili pitanje pobjednika, a sada se već trebamo skoncentrisati na utakmicu s Eintrachtom - naglasio je Salihamidžić.

Iako je sam stao pred novinare, čini se da sportski direktor njemačkog prvaka baš i nije dobrog raspoloženja.

- Iz ljubaznosti sam stao pred vas, a sada vas molim da me pustite da idem kući. Zadovoljan sam jer smo se plasirali u naredni krug - poručio je rođeni Jablaničanin novinarima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.