Gesta za pohvalu

Poruka s Grbavice za Turkovića: Brz i uspješan oporavak

Objavljeno: 14.03.2019. u 10:01

Nakon operacije Turković se nalazi u stabilnom stanju, a popularnom Zeki ugrađena su dva stenta na Klinici za kardiologiju KCUS-a

Bivši fudbaler a sada trener kadetske ekipe Sarajeva Almir Turković jučer je hitno operisan nakon što je doživio infarkt.

Nakon operacije Turković se nalazi u stabilnom stanju, a popularnom Zeki ugrađena su dva stenta na Klinici za kardiologiju KCUS-a.

Podrška nekadašnjem fudbaleru Sarajeva, Osijek, Cerezo Osake i Hajduka stiže sa svih strahna, a jedna od njih stigla je i iz Zvorničke 27.

To što je nosio dres ljutog gradskog rivala nije bila nikakva prepreka rukovodstvu Željezničara da Turkoviću zaželi brz oporavak jer se u gradu na Miljacki fudbalsko majstorstvo oduvijek znalo cijeniti.

- FK Željezničar želi popularnom Zeki što brži i uspješniji oporavak, te povratak na bh. stadione - napisali su Plavi na zvaničnoj Facebokk stranici.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije