open-navfaktor-logo
search
"Želi veliku porodicu"
Ivan ima tri žene i devetero djece, svi žive zajedno u stanu sa tri spavaće sobe
One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi
10.11.2018. u 15:54
get url
text

Tridesetčetverogodišnji Rus Ivan Sukhov živi u poligamnoj zajednici s tri žene. Natalia mu je zakonska supruga, a druge dvije žene također tretira kao svoje supruge, unatoč zakonu. Svi zajedno žive u ruskom gradu Vladimiru, piše britanski Mirror.

One su s njim, kaže Ivan, dobrovoljno i pristale su na život u poligamnoj vezi. S Nataliom je živio 11 godina prije nego što je odlučio pokušati s poligamnom vezom.

- Na početku sam bila protiv toga, nisam mogla zamisliti takvu situaciju. No onda sam se predomislila jer je on zaista htio imati veliku porodicu - rekla je Natalia koja radi kao medicinska sestra u lokalnoj bolnici.

Ivan je otac devetoro djece, a deseto je na putu. Šestero djece rodila je Natalia, a ostalima je majka njegova druga partnerica Ana. Njegova treća partnerica Medina tek je nedavno ušla u porodicu, i to protiveći se svojoj porodici i vjeri.

- Vidjela sam ga na TV-u i zaljubila se u njega. Odlučila sam biti s njim bez obzira na to što su moji roditelji protiv toga - kaže Medina.

Žive u stanu s tri spavaće sobe, ali Ivan planira selidbu u veliku kuću u predgrađu. Naime, on želi imati ukupno 50 djece.

Svake noći pozove jednu partnericu da provede noć s njim, uglavnom po redu. Međutim, ako neka od njih tri učini nešto što mu smeta, on ih kažnjava tako da im uskrati seks, odnosno ne poziva ih kod sebe u sobu dok je ljutit.

- Ako neka od mojih žena učini nešto krivo, ne pozovem je kod sebe u krevet mjesec dana - kaže Ivan koji traži još žena koje, po mogućnosti, trebaju biti "visoke, mršave i nježne".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.