open-navfaktor-logo
search
Mini pripreme
Ivaylo Petev sutra okuplja Zmajeve u Zenici
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine sačinjena mahom od igrača iz Premijer lige 18. decembra gostovat će u Los Angelesu, gdje će igrati protiv SAD-a.
09.12.2021. u 14:09
get url
text

Ivaylo Petev, selektor Zmajeva, jučer je objavio spisak od 19 igrača, a kratke pripreme pred odlazak u Ameriku, počet će sutra u Trening-kampu FSBiH.

- Naša selekcija će u Zenici boraviti tri dana, prije nego što u ponedjeljak otputuje u Los Angeles, gdje će 18. decembra u 17.15 sati po lokalnom vremenu odigrati prijateljski susret protiv reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država.

Tim povodom, u petak, 10. decembra 2021, u 12.30 sati selektor Petev i dvojica igrača bit će na raspolaganju medijima u Trening-kampu FSBiH - saopćeno je iz krovne kuće bh. fudbala.

VEZANI TEKST - Ivaylo Petev objavio spisak Zmajeva za Ameriku, na golu Selmir Pidro

Iz Saveza je najavljeno da tokom vikenda neće biti dnevnih medijskih aktivnosti, ali će FSBiH osigurati preuzimanje fotografija i ostalih sadržaja preko svojih zvaničnih kanala.

Spisak

Golmani: Belmin Dizdarević (Sarajevo), Nikola Ćetković (Borac);

Odbrana: Selmir Pidro (Sarajevo), Numan Kurdić (Sarajevo), Aleksandar Vojnović (Borac), Hrvoje Barišić (Zrinjski), Josip Ćorluka (Zrinjski), Vedran Vrhovac (Željezničar), Ajdin Nukić (Tuzla City);

Vezni red: Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Borac), Igor Savić (Zrinjski), Marijan Ćavar (Široki Brijeg), Mehmed Ćosić (Velež), Haris Ovčina (Velež), Saša Maksimović (Sloboda), Almedin Ziljkić (Olimpija);

Napad: Jovo Lukić (Borac), Sulejman Krpić (Tuzla City).

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.