Nova serija servisa

Iz Applea otkrili šta će biti njihov najveći doprinos čovječanstvu, a nije iPhone

Objavljeno: 09.01.2019. u 15:13

Izvršni direktor kompanije, Tim Cook, najavio je kako će Apple dogodine predstaviti potpuno novu seriju servisa

Iz Applea su saopćili da nisu zadovoljni prodajom pametnih telefona

Iako je to teško primjetiti, iz Applea su saopćili kako posao sa pametnim telefonima nije uspješan onoliko koliko bi to ova kompanija željela.

Appleov iPhone želja je mnogih, a u kompaniji koju simbolizira "jabučica" imaju plan kako unaprijediti prodaju telefona.

Izvršni direktor kompanije, Tim Cook, najavio je kako će Apple dogodine predstaviti potpuno novu seriju servisa. Cook je odbio da otkrije bilo kakve detalje.

- Stižu nam nove stvari. Neću da vam otkrivam šta je u pitanju, ali je u pitanju nešto na čemu smo radili godinama - izjavio je Cook.

Čini se da najveći entuzijazam izazivaju Appleovi napori na polju zdravlja, koji su prošle godine postali prilično ozbiljni nakon predstavljanja notifikacija koje upozoravaju na neregularan ritam srca na pametnom satu.

- Ako pogledate u budućnost, i onda pogledate u prošlost i postavite pitanje: "Šta je Appleov najveći doprinos čovječanstvu?", to će biti zdravlje. Uzeli smo nešto čime su se bavile institucije i dali to pojedincima kako bi sami mogli da se brinu o svom zdravlju, - izjavio je Cook.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije