open-navfaktor-logo
search
Treće poluvrijeme
Iz menadžerske agencije tvrde: Husić je sa Šećerbegovićem razgovarao o Beganoviću
Amar Beganović, kapiten tuzlanske Slobode i standardni mladi reprezentativac BiH, u posljednja dva dana glavna je tema medija u BiH.
14.01.2021. u 19:00
get url
text

Sinoć je pojavila informacija da je FK Tuzla City ponovo poslao ponudu za Beganovića, a danas su iz ovog kluba demantovali da su kontaktirali sjajnog defanzivca.

VEZANI TEKST - FK Tuzla City demantovao da je slao ponudu kapitenu Slobode

Uslijedio je i treći nastavak priče, a iz menadžerske agencije koja zastupa Beganovića, tvrde kako se Azmir Husić, prvi čovjek Građana, kod Elmira Šećerbegovića, predsjednika Slobode, raspitivao za našeg mladog reprezentativca.

- Zvanično ili nezvanično, pismeno ili putem telefonskog poziva između dva predsjednika Šećerbegovića i Husića, nije ni bitno.

Amar Beganović jednom i za sva vremena je rekao svoj stav "Sloboda je jedini klub u BiH za koji želim igrati". Mi, kao agencija koja Beganovića zastupa na nogometnom tržištu, cijenimo i poštujemo njegove stavove, te se na taj način poslovno i odnosimo.

Ono što je vrijedno pomena, predsjednik Šećerbegović je nama kao agentima potvrdio da je imao kontakte sa Husićem, te da su razgovarali na temu Beganovića.

Slobodi i Tuzla City želimo puno sportske sreće - poručili su iz agencije BestTransfer na svojoj Facebook stranici.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.