open-navfaktor-logo
search
Zagreb
Izbodena dvojica mladića: "Iskrvarit ću, pomozite mi..."
Dvojica muškaraca izbodena su u nedjelju uvečer u Zagrebu.
17.02.2020. u 08:04
get url
text

Kako prenosi Jutarnji.hr, do sukoba trojice muškaraca došlo je u kafiću Woody na Savskoj cesti, a potom se nastavio na ulici. Dvojica izbodenih prevezena su u bolnicu. Ispred kafića ostala je velika lokva krvi. Sukob je nastavljen i na drugoj strani ceste, kod tramvajske stanice, a sve se odvijalo pred prolaznicima, od kojih su neki čekali tramvaj.

Napadač s nožem bio je crne kose i odjeven u zelenu dužu jaknu.

- Cugali smo tu u kafiću, ali nismo mi napali nikog. Iskrvarit ću, pomozite mi - rekao je jedan od dvojice napadnutih mladića radnicima Hitne pomoći.

Jedan od izbodenih je ugostitelj i porodični čovjek, a ranjen je nožem u stomak, dok je drugi, koji je strahovao da ne iskrvari, zadobio posjekotinu na lijevoj ruci i imao je krvavo lice.

Na mjestu događaja prolaznicima su povrijeđeni mladići rekli da su izbodeni nožem nakon što su u kafiću pili i družili se. Sudeći prema njihovim pričama, napad je bio ničim izazvan, a napadača s nožem ne poznaju.

- Dečki su se natjeravali po ulici. Mladić krvav stoji uz tramvajsku stanicu i čini se kao da će izgubiti svijest. Preko ceste, pak, drugi mladić trči pred nekim dečkom koji onda pretrčava kolovoz i počinje natjeravati onog prvog koji je stajao uz tramvajsku stanicu krvav. Iz njega je krv samo kapala. Pretvorili smo se u Divlji zapad s obzirom na krvave zločine unazad nekoliko dana - ispričala je stanarka obližnje zgrade.

Na mjestu intervencije vrlo brzo se pojavila policija kao i Hitna pomoć, a tragove krvi sa ceste te dijela tramvajske stanice su potom ispirali vatrogasci. Navodno je jedna osoba dovedena na razgovor, a je li riječ o muškarcu koji je nožem povrijedio dvojicu mladića, nije poznato.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.