Nasmrt pretučen

Izlazak u grad se pretvorio u tragediju: Poznat identitet ubijenog mladića

Objavljeno: 18.10.2018. u 10:53 Autor: B. S.

Prema nezvaničnim informacijama, prije ubistva, koje se dogodilo oko tri sata iza ponoći, izbio je sukob dvije grupe momaka

Ubijeni Milovanović

U brutalnom premlaćivanju u Banjoj Luci ubijen je Bojan Milovanović (29) iz Bosanske Dubice. Njegovi roditelji su jutros obaviješteni da je podlegao od zadobijenih povreda i od tada su neutješni. Kako Faktor saznaje, uhapšeni su Goran Bilčar (27) iz Trna i Marko Mihajlović (27) iz Banje Luke. 

Iz policije i tužilaštva još nisu saopćili detalje oko motiva i drugih okolnosti ovog tragičnog slučaja. 

Brojni stanovnici ovog mjesta od jutros su u šoku. Neki su istakli da je Milovanović sinoć izašao u grad, a tek jutros su saznali za kobni događaj.

Prema nezvaničnim informacijama, prije ubistva, koje se dogodilo oko tri sata iza ponoći, izbio je sukob dvije grupe momaka. Sa jedne strane je bilo njih pet, a sa druge dva mladića, među kojima je bio i Milovanović.

Navodno je Milovanović udaren u glavu dva puta šipkom.

FOTO: B. SPASENIĆ

Iako je iz policije jutros saopćeno da se ubistvo dogodilo ispred pekare u ulici Nikole Pašića, saznajemo da se brutalni napad i tuča desila nekoliko stotina metara dalje, na lokaciji u Banjoj Luci poznatoj kao "Kupusište", a o čemu svjedoče i tragovi krvi na cesti. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije