open-navfaktor-logo
search
Humanost fotoreportera
Izložba fotografija sutra u Sarajevu, prihod namijenjen oboljelima
Humanitarna izložba fotografija neformalne grupe bosanskohercegovačkih fotoreportera bit će održana sutra, 12. februara u galeriji Centra kulture i mladih Općine Centar Sarajevo.
11.02.2020. u 20:15
get url
text
Izložba fotoreportera

U galeriji će biti izložene neke od najljepših fotografija ovih fotoreportera koji njihovom prodajom žele pomoći teško oboljelim osobama u Bosni i Hercegovini.

Novac od prodatih fotografija bit će uplaćen Udruženju Pomozi.ba za nenamjenski fond za liječenja, s obzirom na to da je sve veći broj apela za finansijsku pomoć oboljelima.

Fotoreporteri koji na ovaj način žele dati svoj doprinos i pomoći djeci i odraslima koji vode bitku za život su: Dženan Kriještorac, Davorin Sekulić, Nedim Grabovica, Haris Memija, Didier Torche, Damir Ćumurović, Berjamin Nizić, Admir Kuburović, Kemal Softić, Fuad Fočo, Ivan Šebalj, Samir Saletović, Tarik Saletović, Amer Kajmović, Elvis Barukčić, Harun Muminović, Feđa Krvavac, Edin Hadžihasić, Armin Durgut, Jasmin Brutus, Midhat Poturović.

Izložba će biti otvorena u 19 sati, a organizatori pozivaju sve zaljubljenike u fotografiju da im se pridruže u ovoj humanoj misiji.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.