open-navfaktor-logo
search
Počela sjednica
Izvještaji o radu javnih ustanova na dnevnom redu Skupštine KS
Na dnevnom redu je i Studija o zdravstvenom stanju stanovništva, higijenskim prilikama i zdravstvenoj djelatnosti u KS u 2018. godini, kao i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o kupoprodaji nekretnina između KS i "Higijena"
30.09.2019. u 10:37
get url
text

Danas je nastavljena 13. sjednica Skupštine Kantona Sarajevo na kojoj će se između ostalog razmatrati izvještaj o poslovanju Kantonalnog javnog preduzeća ZOI'84 Olimpijski centar Sarajevo za 2018. godinu.

Također razmatrat će se i izvještaji o radu i finansijskom poslovanju kulturnih ustanova za 2018. godinu, Narodno pozorište Sarajevo, Sarajevska filharmonija, Pozorište mladih, Kamerni teatar '55, Sarajevski ratni teatar - SARTR, MES - Međunarodni teatarski festival – Scena MESS, Muzej Sarajeva, Historijski arhiv, Biblioteka Sarajeva, Muzej "Alija Izetbegović" te Bosanski kulturni centar Kantona Sarajevo.

Na dnevnom redu je i Studija o zdravstvenom stanju stanovništva, higijenskim prilikama i zdravstvenoj djelatnosti u KS u 2018. godini, kao i Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti za potpisivanje ugovora o kupoprodaji nekretnina između KS i "Higijena", kao i Nacrt Odluke o obilježavanju javnih površina institucija i ustanova imenima i zgrada brojevima na području Kantona Sarajevo.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.