open-navfaktor-logo
search
Hajdukov veznjak
Jani Atanasov odigrao utakmicu života, a onda se rasplakao
Jani Atanasov večeras je odigrao utakmicu života.
30.11.2021. u 21:04
get url
text

U pobjedi Hajduka protiv Lokomotive (6:3) u Kupu Hrvatske postigao je dva fantastična gola, a imao je i posebne izljeve emocija... Plakao je, zagrlio ga je i trener, svi su ga grlili, čestitali na odličnoj utakmici, ali bilo je u tome još nešto više.

Tribine su skandirale Jani, Jani, Jani... Doživio je velike trenutke, a otkrilo se ubrzo i što ga je posebno vuklo, koja ga je emocija tresla, zašto tolike suze.

Dan ranije umro mu je najbolji prijatelj. Kako piše Slobodna dalmacija prijatelj mu je doživio saobraćajnu nesreću prije nekog vremena i dvadesetak dana bio u komi da bi nažalost izgubio borbu za život.

Jani je bio pod velikim dojmom, a u tom posebnom naboju pružio je najbolju partiju, zabio golove, plakao, tekle su suze od žalosti i radosti, emocije su se miješale...

Dugo će pamtiti ovaj dan i pobjedu, svoj nastup i golove koje je posvetio najboljem prijatelju kojeg više nema.

- Otkad znam za sebe, znam za tebe, bio si prijatelj kojeg bi svi htjeli imati pored sebe. Dijelili smo tugu, sreću, bezbroj lijepih uspomena. Pusti me da se borim na miru, ali znam da ćeš nastaviti gledati me i radovati se mojim uspjesima. Ostat ćeš zauvijek u našim srcima. Počivaj u miru BRATE MOJ - napisao je Atanasov sinoć na Instagramu.

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jani Atanasov (@janiatanasov)

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.