Šuška se

Je li Catherine Middleton trudna četvrti put?

Objavljeno: 12.03.2019. u 17:33

Catherine je trudna oko tri mjeseca - otkrio je izvor za magazin i ispričao kako vojvotkinja i princ već neko vrijeme rade na tome da dobiju četvrto dijete, ali da nisu očekivali da će tako brzo zatrudniti

Catherine Middleton

Na događanju u Sjevernoj Irskoj, kojem je prisustvovala, Catherine Middtelon, supruga princa Williama, izjavila je kako bi voljela imati još jedno dijete, te da je spremna za četvrtu trudnoću.

Prema pisanju In Touch Weekly magazina, vojvotkinja od Cambridgea, u tom trenutku već je znala za svoju trudnoću.

- Catherine je trudna oko tri mjeseca - otkrio je izvor za magazin i ispričao kako vojvotkinja i princ već neko vrijeme rade na tome da dobiju četvrto dijete, ali da nisu očekivali da će tako brzo zatrudniti.

Također, izvor otkriva da s objavom o trudnoći čekaju zbog Meghan Markle, supruge princa Harryja, koja uskoro treba roditi prvo dijete, pa ne žele pažnju preusmjeravati na sebe.

- Dovoljno je konkurencije i svađa između braće i njihovih supruga, pa Catherine ne želi dodavati ulje na vatru - ispričao je izvor i otkrio da vojvotkinja smatra da nosi djevojčicu zbog istih simptoma koje je imala u trudnoći sa princezom Charlotte.

Izvor:   In Touch Weekly

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije