Jedan dan u životu Severine: Kakav život vodi sadašnja gospođa Kojić

Objavljeno: 19.03.17 u 12:57

Severina se ne razlikuje nimalo od drugih savjesnih majki. Nakon što dječaku spremi doručak, poigra se s njim i odvede ga u vrtić, čekaju je brojne obaveze.

- Imam sreću što mogu odrediti kad ću raditi, što većina žena, nažalost, ne može - izjavila je Severina nakon što je postala majka.

Najveća zvijezda Balkana rano ustaje. Na nogama je već u 7.30 sati. Suprugu Igoru Kojiću, koji se preselio u njen stan na zagrebačkom Kozjaku, najljepša je, veli, prirodna. Pjevačica se ne skriva iza fasade šminke, pa rado za obožavatelje pozira čim se probudi. Severina ustaje kad i njezin sin Aleksandar. U 8 sati sprema mu njegov omiljeni doručak, a brižna majka pazi da njezin mezimac uvijek pojede ekološki uzgojenu hranu, kao što su musli od biožitarica sa sušenim nešpricanim voćem. Naravno, Seve izbjegava industrijsko kravlje mlijeko, pa sinu nabavlja visokokvalitetno kozje. Nakon toga slijedi igra s dječakom, koji uživa u slaganju didaktičkih drvenih igračaka obojenih prirodnim bojama. U vrtić ga Seve i Igor vode oko 9 sati, gdje dječak ostaje do 16.30 sati, dokad Seve obavi većinu obaveza.

Maleni Aleksandar ide u privatni vrtić, gdje ima i bazen i slanu sobu, a djeca uče i engleski. Svojedobno se Severinin bivši partner Milan Popović bunio što ga je upisala u taj vrtić. Bivši partneri zbog toga su završili na sudu, a Seve se izborila da dječak ide u vrtić, koji je među najboljima u Zagrebu. Kad dječaka odvedu u vrtić, Seve i Igor odu u kafić na obaveznu kafu.

Poslije kafe počinju Sevkine dnevne obaveze. Ako ne snima ili nije na sastanku, ona obavezno ide na trening. Nakon što je rodila, prvo je vježbala kod kuće, i po dva puta na dan, kako bi se vratila u formu. Sad joj je dovoljan trening dnevno. Seve najradije ode u teretanu gdje, kako je svojedobno rekla, napravi po sto čučnjeva za savršene noge i guzu, što je njezin zaštitni znak.

Severinin mezimac Aleksandar iz vrtića se vraća oko 16.30 sati, a ovisno o vremenu idu u grad ili obližnji park. Pjevačica u zgusnutom rasporedu ne izostavlja svoje najdraže prijatelje, koji su joj uz njezinu najužu porodicu, sina Aleksandra, supruga Igora i mamu Anu, najveća podrška. S njima se redovito nalazi nedjeljom, kad su na ručku kod nje ili u nekom omiljenom restoranu.

Oko 20.30 sati pjevačica dječaka sprema na spavanje. Nakon što Aleksandar zaspi, Severina se opet laća posla. Slijede dogovori telefonom oko obaveza za idući dan. Kad završi s poslom, opušta se uz televiziju, čitanje omiljene knjige ili preslušavanje novih pjesama. Nimalo glamurozna svakodnevnica, rekla bi pjevačica.

Kada snima, raspored je nešto drugačiji. Tad se budi u 6.30 sati. Nakon prve jutarnje kafe slijedi uređivanje, a to zna potrajati i tri sata. Seve ima ličnu šminkericu Dajanu Pajkić, kojoj je vjerna godinama. Ona je šminka i kod kuće i na setu, ovisno o vremenu pjevačice. Kad se uredi, slijede brojna snimanja. Kad snima od jutra, Aleksandra u vrtić vodi Severinin suprug Igor Kojić. Bivši nogometni menadžer ga i vraća iz vrtića. Severina se nakon odrađenih obaveza najradije vraća u svoj dom. Seve se trudi završiti sa obavezama dok dječak dođe iz vrtića. Prije nego što je rodila, sa svirke bi išla na trening, bez obzira na umor.

- Subotom poslijepodne i nedjeljom stignem se posvetiti sebi - kaže Severina.

Nedjeljom voli pogledati neki film. Omiljeni su joj 'Blue Jasmine' s Cate Blanchett, kao i Leonardo DiCaprio u 'Vuku s Wall Streeta', 'Američki varalice' i 'Dobri dileri iz Dallasa'. Kad je 2014. operirala ligamente, prije nego što je upoznala Igora, najviše su je, kaže, pazili majka Ana, koja bi došla iz Splita, i sin Aleksandar.

Tvrdi da se odlično slaže sa svekrom, srpskim pjevačem Draganom Kojićem Kebom, s kojim je prošle jeseni u Beogradu pravila ajvar.