open-navfaktor-logo
search
Potpuno redizajniran
Jedan od najprodavanijih skutera: Predstavljen novi "piaggio beverly"
Dugoočekivani novi "piaggio beverly" predstavljen je na zvaničnoj stranici piaggio.com. 
04.01.2021. u 18:26
get url
text

Popularan od rođenja zbog svoje nepogrešive elegancije, "piaggio beverly" godinama je postao jedan od najprodavanijih skutera. "Beverly" je sada potpuno preuređen i evoluirao da postane pravi crossover, prevazilazeći svoju kategoriju, kombinirajući svestranost i dinamičnost. Karakteristike i držanje ceste vozila na visokim točkovima uz bujne performanse i udobnost luksuznog GT-a.

Novi dizajn je izrazito sportski, s prednjim dijelom koji je u potpunosti redizajniran, dok bočnim linijama linije napuštaju mekoću prethodnih modela kako bi postale zategnutije i mišićavije, što dovodi do stražnjeg dijela koji je elegantniji.

Na novom "piaggio beverly" debitiraju dvije nove i moćne Euro 5 snage iz porodice hpe (motor visokih performansi) - 300 odnosno 400 ccm. Oba motora - četvorotaktni jednocilindrični 4-ventila, s vodenim hlađenjem i elektroničkim ubrizgavanjem - rezultat su iskustva centra za istraživanje i razvoj "piaggio groupe", koji posebno radi na postizanju boljih performansi i poboljšane stabilnosti, smanjenju potrošnje goriva i buke.

Motor od 300 hpe povećava snagu za 23% u odnosu na prethodnu verziju iste veličine, dostižući 19 kW (25,8 KS) pri 8000 o/min, dok se maksimalni obrtni momenat povećava za 15%, sada dostižući 26 Nm pri 6250 o / min.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.