open-navfaktor-logo
search
Pozvala hitnu
Jedanaestogodišnjakinja preživjela masakr u Teksasu: Namazala se krvlju i pravila mrtva
Jedanaestogodišnjakinja koja je preživjela masakr u osnovnoj školi Robb u Uvaldeu u Teksasu namazala se krvlju svog prijatelja i pravila mrtva.
27.05.2022. u 18:16
get url
text

Miah Cerrillo govorila je o svom užasnom iskustvu tog dana u učionici u kojoj se dogodila masovna pucnjava u kojoj je ubijeno 19 njenih drugova iz razreda i dvoje nastavnika.

Ona je ispričala da su ona i njeni drugovi iz razreda gledali film "Lilo and Stitch" u učionici koju dijele dvije učiteljice, Eva Mireles i Irma Garcia. Učenici su završili sa svojim časovima kada su nastavnici saznali da je u zgradi pucano, rekla je Miah.

Jedna učiteljica je otišla da zaključa vrata, ali Miah kaže da je ubica već bio tamo i pucao kroz prozor na vrata.

VEZANI TEKST - U masakru u osnovnoj školi u Teksasu ubijeno 19 djece i dvije odrasle osobe

Opisala je da se sve dešavalo tako brzo, njena učiteljica se povukla u učionicu, a napadač je krenuo za njom. On je zatim pogledao jednu od nastavnica, priča Miah, i  rekao joj "Laku noć", a zatim je upucao.

Otvorio je vatru, pucajući u drugu učiteljicu i njene prijatelje. Rekla je da su meci letjeli pored nje, a krhotine su joj pogodile ramena i glavu. Djevojčica je kasnije zbrinuta u bolnici, te ubrzo i puštena.

Nakon što je napadač otišao u susjednu učionicu Miah i njezina prijateljica uspjele su zgrabiti mobitel njezine mrtve učiteljice i nazvati hitnu pomoć. Rekla je kako se bojala da će se napadač vratiti u njezinu učionicu pa se namazala krvlju svojih mrtvih kolega i pravila se da je mrtva, ispričala je ona za CNN.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.