Moćna aplikacija

Jednim klikom obrišite pozadinu na vašoj fotografiji

Objavljeno: 05.02.2019. u 10:53

Alat na internet stranici Remove.bg može očistiti pozadinu vaše fotografije za svega nekoliko sekundi, a vi ne morate ništa da radite

FOTO: REMOVE.BG

Mnogo je onih koji se još uvijek muče sa korištenjem Photoshopa i koji nisu pretjerano vješti radu u ovom programu specijalizovanom za obradu fotografija.

Često vam se ukaže potreba za brisanjem pozadina na vašim fotografijama, a to sada može uraditi mnogo jednostavnije, i to online.

Naime, alat na internet stranici Remove.bg može očistiti pozadinu vaše fotografije za svega nekoliko sekundi, a vi ne morate ništa da radite.

Ipak, trebate znati da za sada Remove.bg funkcioniše isključivo sa fotografijama na kojima se nalaze ljudi, i gotovo istog trenutka subjekat fotografije izdvaja iz pozadine kako biste sa njim mogli da radite šta god da ste planirali.

Sudeći po internet stranici Remove.bg, i njegovim kreatorima je dosadilo da koriste moćan softver za obradu fotografija kako bi obavljali trivijalne zadatke.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije