navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Imaju petero djece

Jools Oliver, supruga slavnog kuhara: "Želim rađati sve dok mi moje tijelo to dopušta"

U intervjuu koji je dala za The Red Room, nekadašnja manekenka i supruga Jamieja Olivera, Jools, otkrila je kako razmišlja o još jednoj prinovi, iako već ima petero djece, ali i 45 godina.

Objavljeno: 24.04.2020. u 22:35
get url
text

Supruga poznatog kuhara, koja se za njega udala 2000. godine, u tekstu kojeg je prenio i Daily Mail, kazala je:

- Želim rađati sve dok mi moje tijelo to dopušta. Vjerovatno ću prestati razmišljati o još jednoj bebi kada napunim 47 godina. Jamie mi često kaže da su mi godine samo izgovor, jer ja ne mogu prestati pričati o tome. Mislim da želim još jedno.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My valentine ️

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver) on

Supružnici Oliver imaju petero djece - Poppy Honey (18), Daisy Boo (17), Petal Blossom (11), Buddy Bear (9) i River Rocket (3).

Upravo najmlađeg Rivera, Jools Oliver rodila je kada je imala 41 godinu, a tada je rekla kako je umorna od svega, ponajviše jer ima tinejdžere u kući koji su zahtjevni.

 

- Kada sam rodila Poppy imala sam 27 i bila sam fokusirana na nju. Mogla sam biti s njom kod kuće, posvećena joj u potpunosti, i to je bilo divno. No, s godinama se mijenja. Imaš sve više posla i obaveza, a River najviše osjeća posljedice velike porodice, stoga često viče – kaže Jools.

 

Nedugo prije rođenja Rivera, Jamie Oliver za medije je izjavio i kako nakon njega on i njegova supruga više neće imati djece, no čini se da bi se to sada moglo promijeniti.