Još jedna inovacija u ponudi Turkish Airlinesa

Objavljeno: 15.05.17 u 14:28

Još jedna inovacija iz Turkish Airlinesa za letove prema Sjedinjenim Američkim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu. Globalni prijevoznik lansira svoju najnoviju laptop ponudu za putnike poslovne klase ovih letova.

 

Turkish Airlines, aviokompanija koja leti u najviše zemalja svijeta, nastavlja da razvija nova rješenja za svoje putnike u odnosu na zabranu elektronskih uređaja, a koja se odnosi za letove prema Sjedinjenim Američkim Državama i Ujedinjenom Kraljevstvu.

Turska nacionalna aviokompanija uvrstila je u svoju ponudu laptope za svoje putnike poslovne klase prema Sjedinjenim Američkim Državama. Također je pokrenuta ista praksa za putnike poslovne klase na letovima prema Ujedinjenom Kraljevstvu od 12. maja, 2017. godine.

Ovom novom uslugom, putnici će biti u mogućnosti da nesmetano obavljaju svoje lične aktivnosti na laptopima, dok u isto vrijeme mogu uživati uz zabavni sistem Turkish Airlinesa na drugoj strani.

U kontekstu ove nove prakse, putnici koji isporuče vlastite računare ovlaštenom osoblju Turkish Airlinesa prije njihovog leta, mogu zatražiti laptop od kabinskog osoblja kako bi pratili svoje poslovne ili lične procese tokom leta.

Laptopi će biti ponuđeni kroz visok sigurnosni sistem koji štiti osobne/poslovne informacije putnika tako što automatski i trajno brišu podatke iz sistema nakon što se prijenosno računalo isključi. Međutim, za putnike koji žele spasiti svoj lični rad sa laptopa, mogu to učiniti vrlo lahko pomoću svog ličnog USB memory stika.

Ova nova praksa je dostupna za putnike poslovne klase koji putuje prema Ujedinjenom Kraljevstvu od 12. maja, 2017. godine.