navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Zastrašujuće iskustvo

Još niko nije uspio u tome: Ko izdrži deset sati u ovoj ukletoj kući, dobija 20.000 dolara

Postoji opsežan spisak pravila i zahtjeva koje je potrebno ispuniti kako bi se posjetila kuća

Objavljeno: 26.10.2019. u 12:52
get url
text
McKamey Manor
McKamey Manor

"Ukleta kuća" u Tennesseeju je toliko zastrašujuća da posjetitelji moraju proći nekoliko testova i potpisati dokument na 40 stranica prije nego što dobiju dozvolu da uđu u nju. Još uvijek niko nije uspio proći kroz cijelo iskustvo koje ona nudi.

McKamey Manor u Summertownu je proglašena za najstrašniju kuću strave u SAD-u. Toliko je zastrašujuća da njen vlasnik Russ McKamey nudi nagradu od 20.000 dolara svakome ko prođe kroz cijelo desetosatno iskušenje, a niti jedan posjetitelj do sada nije uspio u tome.

Postoji opsežan spisak pravila i zahtjeva koje je potrebno ispuniti kako bi se posjetila kuća. Posjetioci moraju da urade kondicioni test, te da prilože ljekarsku potvrdu da su psihički i fizički zdravi. Potreban im je i dokaz o medicinskom osiguranju i obavezni su da potpišu dokument od 40 stranica.

{$galerijaFotografija}

Gosti moraju imati 21 ili više godine, odnosno 18 do 20 uz roditeljsko odobrenje, te taj dan moraju proći testiranje na drogu. Kada je plaćanje u pitanju, Russ prima vreću pseće hrane za svojih pet pasa.

Tu je i video koji posjetitelji trebaju pogledati, a koji prikazuje "svakog posjetitelja koji je ikad pokušao proći kroz McKamey Manor"

- Ovaj će film detaljno objasniti šta je to Manor, a šta nije - kaže se u opisu, te dodaju:

- Zaboravite na lude priče, ovaj će film reći istinu svima, pa i svim budućim gostima. Oni koji učestvuju u turneji moraju jasno razumjeti šta će se desiti sa svakim od njih.

Russ objašnjava da posjetitelje snima ne samo kako bi upozorio nove, već kako bi zaštitio i sebe.

- Iznenadili biste se koliko je ljudi tvrdilo da im se nešto dogodilo unutra – kazao je Russ.

Tvrdi da, iako je iskustvo zastrašujuće, niko nije povrijeđen u kući.

McKamey Manor 02.jpg
1 od 12
left-arrowright-arrow