open-navfaktor-logo
search
Odmor poznatih
Josip Pejaković krenuo na kafu u kultni FIS
Brojne poznate Sarajlije sunčan i topao dan iskoristile su za aktivnosti i uživanje na otvorenom. Dok su neki odlučili guštati i opustiti se uz popodnevnu kaficu i kolač, drugi su aktivno odmarali.  
07.06.2020. u 17:39
get url
text

Jedan od njih je Hamo Salihbegović iz grupe "Konvoj", koji je popodne proveo rekreirajući se u vožnji biciklom, a pauzu je iskoristio da se ispriča sa prijateljima, kada ga je naša ekipa i srela.

Glumac Josip Pejaković automobilom je stigao u centar grada, a mi smo ga zatekli na kiosku u kupovini sitnih potrepština. Nakon teških dana i borbe za zdravlje, ova živa legenda se polako oporavlja, pa ga je lijepo popodne izmamilo na susret i druženje sa prijateljima.

- Krenuo sam na piće sa prijateljima u kultni FIS. Navratio sam da kupim novine i onda mogu potpuno da uživam u ovoj prelijepoj nedjelji - rekao nam je Pejaković.

{$galerijaFotografija}

Mirza Kolar, sportski komentator i novinar OBN televizije, pauzu u snimanju emisije provodi u pasivnom odmoru. Zatekli smo ga kako uživa u popodnevnoj kafi u bašti jednog od sarajevskih kafića.

Muzičar Samir Ćeremida, član "Plavog orkestra", u suncu je uživao u svom kafiću Havana, gdje je s osmjehom i uz lijepe riječi dočekivao goste.

 

Poznati u trenucima odmora, 07.06.2020
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.