Sportske zvijezde

Jusuf Nurkić poklonom iznenadio Amela Tuku

Objavljeno: 10.08.2019. u 17:12

I dok Bosanska zvijer odmara, naš najbolji atletičar Amel Tuka uveliko se sprema za nastup na finalu Dijamantske lige ali i za Svjetsko prvenstvo

Tuka će 29. augusta nastupiti u finalu Dijamantske lige na 800 metara

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić još uvijek se odmara i oporavlja poslije loma noge, kojeg je doživio na početku prošlosezonskog play-offa NBA lige.

I dok Bosanska zvijer odmara, naš najbolji atletičar Amel Tuka uveliko se sprema za nastup na finalu Dijamantske lige koje će se 29. augusta održati u Zürichu, a potom i na Svjetskom prvenstvu koje će se održati u Dohi od 27. septembra i do 6. oktobra ove godine.

Ipak obojica naših sportskih velikana našla su vremena i za druženje, a Juka je svog prijatelja iznenadio s poklonom. Najbrži čovjek u Evropi na 800 metara ove godine na poklon je dobio originalni Nurkićev dres Portland Trail Blazersa.

- S mojim velikim prijatelje. Jusuf Nurkić, gromada bosanska - napisao je Tuka na zvaničnoj Facebook stranici u opisu zajedničke fotografije sa Nurkićem.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije