Klupska legenda

Kako je Totti reagovao na Džekino produženje ugovora s Romom?

Objavljeno: 17.08.2019. u 00:42

Osim velikog broja pristalica Rome, čini se kako je Džekin potpis novog ugovora obradovao i klupsku legendu Francesca Tottija

Edin Džeko i Francesco Totti

Edin Džeko potpisao je novi ugovor s Romom do 2022. godine, objavio je u petak navečer klub iz italijanske prijestolnice.

Potpisom novog ugovora Dijamant je okončao jednu od najvećih transfer saga ovoga ljeta na Čizmi. Iako su ga mnogi već vidjeli u opremi Intera, kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine odlučio je produžiti vjernost rimskoj Vučici.

Džekin potpis svakako je obradovao brojne fanove Rome, ali i novog trenera Paula Fonsecu, s obzirom na to da je najbolji bh. napadač u pripremnim mečevima pokazao zavidnu golgetersku formu.

Osim velikog broja pristalica Rome, čini se kako je Džekin potpis novog ugovora obradovao i klupsku legendu Francesca Tottija.

- Grande bomber - komentar je koji je napisao Grande Totti na Istagramu ispod Džekine objave kojom je javnost obavjestio o produženju ugovora s Romom.

Nisu izostali ni komentari sadašnjih, ali i bivših Džekinih saigrača.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije