Kućni trikovi

Kako ukloniti bijelu mrlju od vruće šolje sa namještaja

Objavljeno: 07.01.2019. u 14:39

Recept kojeg je na Facebooku postavila jedna Australka ne uključuje čišćenje, ribanje ili skupe preparate

Nema ničeg ružnijeg od mrlja na stolu uzrokovanih vrućim šoljama koje se stavljaju na omiljeni komad drvenog namještaja.

Pokušaj uklanjanja tih bijelih suhih mrlja može se činiti kao mukotrpan posao, ali jedna Australka je otkrila da postoji trik za čišćenje mrlja koji ne uključuje čišćenje, ribanje ili skupe proizvode, piše 24sata.hr.

Ova Australka je bila toliko oduševljena rezultatima tog trika da je na Facebooku podijelila dvije fotografije, jednu do druge, na kojima se jasno vidi koliko je njezina tehnika čišćenja efikasna.

U videu pogledajte jedan od videa koji objašnjavaju spomenutu tehniku:

- Upravo sam skinula bijeli trag od šolje s mog lijepog drvenog stola. Koristila sam kuhinjsku krpu i peglu postavljenu na srednju jačinu, ali bez pare - napisala je.

Kao što se moglo i očekivati, objavu je komentiralo mnoštvo ljudi, a većina komentara je bila od ljudi koji su isprobali trik te oduševljeno pisali o rezultatima, a neki su i postavili fotografije njihovog čišćenja.

Među komentatorima se našla i jedna žena koja je postavila upit kako se riješiti mrlje sa stolića koja je nastala zbog šolje vrućeg čaja.

Objasnila je da se to dogodilo nakon što je na stolu ostavila vruću šolju čaja koja je bila postavljena na tanki podmetač.

- Najprije sam upotrijebila kuhinjsku krpu i peglu da posvijetlim mrlju, a onda sam na mrlju stavila majonezu i ostavila je 12 sati. Mrlja je nestala - napisala je jedna komentatorica.

- Pokušajte nježno trljati s pastom za zube - predložila je druga.

Druga žena je komentirala da je on riješila problem sa fenom za kosu.

- Ne znam kako, ali ovo je uspjelo - na kraju je napisala.

Izvor:   24sata.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije